De beste zorg voor uw auto Profiteer van onderhoud acties

Gratis Airco Check

Geniet altijd van de frisse lucht!

Een airco wordt tegenwoordig bijna standaard in een auto aangeboden. Een airco in de auto geeft comfort, waardevermeerdering, het is veilig en beter voor de gezondheid.  Een airconditioning in de auto zorgt niet alleen voor verkoeling, maar haalt ook vocht uit de lucht. Deze twee zaken zorgen voor een aangename temperatuur in uw auto. Maar een airconditioning kan in elk seizoen gebruikt worden, omdat de airco er ook voor zorgt dat de lucht in de auto vrij is van stof en micro-organismen. Uitstekend voor mensen met hooikoorts.

Muffe geuren in uw auto interieur

Een fris ruikende auto is belangrijk tijdens het rijden. Het heeft een directe invloed op het rijgedrag en vermindert bijvoorbeeld hoofdpijnklachten als gevolg van onaangename geuren. Soms kan het systeem muf gaan ruiken. Dit wordt veroorzaakt door bacteriegroei in het airco systeem. Het vuil dat op de vochtige en vervuilde verdamper neerslaat, is een goede voedingsbodem voor de groei van bacteriën en andere micro-organismen. Dit kan, naast een vieze, muffe lucht, ook branderige ogen of verkoudheid tot gevolg. Mensen met gevoelige luchtwegen kunnen allergische problemen krijgen. Reden te meer om deze vervuiling aan te pakken. Het van tijd tot tijd verfrissen van de airco met een antiseptisch middel is een must. Dit kan heel makkelijk bij uw autodealer via een Airco Reinigings Beurt. Het reinigingsproduct rekent meteen af met mot, meeldauw en schimmelgroei en zorgt direct voor een aangename geur in de auto.

Renault Airco Check GRATIS voor Renault-rijders

Wij kennen je auto als geen ander. Daarom kun je bij ons de Airco Check laten doen. We controleren de werking van de airco zodat je meteen weet of onderhoud noodzakelijk is. Deze check is gratis en het advies is uiteraard geheel vrijblijvend!

Tip: wist je dat we een speciaal anti-allergiefilter kunnen leveren? Ideaal als je gevoelig bent voor pollen!

Airo onderhoud

  • Airco Check nu GRATIS
  • Airco Reiniging voor € 39,-*
  • Airco Servicebeurt met 20% korting

Ook relaxed: dagje wellness CADEAU*

Kies je nu voor Airco onderhoud, dan krijg je een dagje wellness cadeau*! Zo gaan jij en je Renault weer helemaal fris en relaxed op weg.

Plan nu de Renault Airco Check

Maak direct een afspraak voor de gratis airco check via onze online planmodule.

 

Plan hier uw afspraak!

 

* Genoemde prijzen zijn vanaf- en adviesprijzen incl. btw. Actieperiode aircoaanbiedingen 1 maart t/m 31 mei 2019. Vraag je dealer naar de prijs van de Airco Servicebeurt voor jouw Renault. *Gratis dagje wellness voor één persoon is excl. boekingskosten, deze kunnen variëren per dag. Je toegang tot de wellness voor één persoon kun je t/m 20 december 2019 verzilveren via renault.nl/wellness. De bevestigingsmail met je ‘E-ticket code’ die je vervolgens ontvangt is geldig voor boekingen t/m 20 december 2019 bij de aangesloten resorts o.b.v. beschikbaarheid. Volg de instructies in de bevestigingsmail om je uiteindelijke reservering te doen. Voor de uitgifte van de passen geldt: zolang de voorraad strekt, OP=OP. (Prijs)wijzigingen en fouten voorbehouden. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op renault.nl.


Terug naar overzicht