Uw mening is belangrijk Review maken


Verkoop

9.7

Totaal

9.6

Werkplaats

8.4


  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Reviews over Autohaag Zeeuw

Johan

10
Sales

Auto aankoop

Vrijdagmiddag mijn Toyota Auris Hybrid opgehaald bij vestiging Rotterdam. Zowel bij de verkoop als bij de aflevering zeer goed geholpen door Emad Göktepe. Ik kan u dit bedrijf en verkoper/adviseur Emad ten zeerste aanraden. Zij doen wat zij beloven. Bedankt voor de goede service!

Mar

10
Sales

Aankoop

Erg prettig bedrijf!
Van het eerste klantcontact tot de aflevering.

Mario

10
Sales

Aankoop nieuwe auto

Op zaterdag 100 km vanuit het zuiden naar bodegraven gereden na telefonische afspraak. Half uurtje te vroeg maar de verkoper stond al klaar voor ontvangst. Prettig gesprek, rustig af en toe even naar de auto kijken en uitleg wat mogelijk was of hoe iets werkte.Een auto kopen doe je tenslotte weloverwogen. Mooie prijs terug van onze inruiler en dus met een tevreden gevoel een auto gekocht, de nieuwe Ford fiesta titanium. De weken van wachten op afleveren zijn begonnen.

Bianca

10
Sales

Auto opgehaald

Paar weken geleden de Kia picanto gekocht. Vanmorgen mijn kia opgehaald. Wederom weer Ontzettend fijn en goed geholpen door Hans Kraan.
Super vriendelijk, alles duidelijk uitgelegd. Mijn complimenten!

Mr H. van Veen

10
Sales

Verkoop

Ik heb bij Autohaag Zeeuw een 2de hands BMW 320 CI aangeschaft. Het gehele verkoopproces, vanaf de eerste kennismaking tot en met de aflevering, is uitstekend en volgens afspraak verlopen. Goede, vriendelijke en kwalitatief uitstekende service. Alle lof voor de verkoopadviseur, de heer Pim van der Kooij. Hij verdient zonder reserve een dikke 10!

Sieverts

10
Sales

product

Kia Venga aangekocht bij Subhan en ben zeer tevreden hoe ik ben geholpen!

Ingrid

10
Sales

Aankoop met inruil

Ik ben naar grote tevredenheid geholpen door Emre in Zoetermeer. Eerlijke prijs voor de inruil auto en een mooie deal bij de nieuwe auto, wij zijn helemaal tevreden!

André

10
Sales

Verkoop

Ondanks spijkerbroek en T-shirt gewoon voor vol aangezien 😀Dat ben ik bij de Ford wel gewend, maar er zijn genoeg andere merken waarbij dat niet zo is. Verder zeer professioneel geholpen door de manager ook toen hij nog niet wist of ik wel/niet een auto zou gaan kopen.😁Hij straalt duidelijk passie uit voor auto’s. Een feestje om met hem een Ford uit te zoeken. Vriendelijk van begin tot het eind. Hij bood ook nog de inruilprijs die ik met mijn vrouw vooraf had bedacht. Anders was ik nog gewoon 1jaar langer mijn oude auto door blijven rijden. Nu nog 11 weken in spanning wachten tot onze Kuga komt.🚘

Cees Jan

2
Sales

verkoop

Afgelopen week wezen kijken met mijn zoon voor een leuke Picanto. Netjes een afspraak gemaakt voor een proefrit. Bij aankomst stond het betreffende model nog achteraan in de showroom. De verkoper nam ons nauwelijks serieus en wilde eerst onderhandelen over de prijs alvorens we het genoegen zouden krijgen voor de betreffende proefrit. Over de prijsstelling was geen onderhandelingsruimte hetgeen na 2 min. al spaak liep. We zijn gauw opgestapt bij dit bedrijf en zijn ondertussen bij een collega concurrent waar we wel eerst een proefrit mochten maken naar tevredenheid geslaagd. Voor ons geen Autohaagzeeuw meer!!


Beste Cees,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons zeer dat u een vervelend gevoel heeft overgehouden aan uw bezoek, dit is zeker niet de bedoeling geweest. Gelukkig bent u uiteindelijk geslaagd. Wij nemen uw bericht zeker mee m.b.t. het verbeteren van onze service.
Met vriendelijke groet,
Autohaag Zeeuw

Dolores

10
Sales

inruil en aankoop occasion

Ben lovend over de ontvangst, de gesprekken, de onderhandelingen met de heer Elgin Herfst . Alles wordt netjes geregeld. En als klap op de vuurpijl stond mijn nieuwe (occasion) netjes, onder een rode KIA doek, met een mooi, leuk tekstbord ernaast, in de showroom voor mij klaar…..alsof ik nieuwe auto had gekocht …..wat was dat leuk om zo je occasion te mogen ontvangen….ik voelde mij speciaal. Echt TOP !!! DANK !!!

wim en Yvonne

10
Sales

Kia Cee’d

Uitstekend geholpen door Pascal Lamens. Hij is eerlijk, betrouwbaar, duidelijk en neemt alle tijd voor de klant.
We hebben met een goed gevoel de kia garage verlaten in onze prima occasion!
Het was de moeite waard om voor deze auto en deze garage een ritje van (2x) 4 uur te maken. Deze verkoper en deze garage kan ik iedereen aanraden.
Tevens ruime keuze in prima occasions

Fam de Wit

10
Sales

Kopen van een tweedehands auto

Onze oude kia carens ingeruild voor het nieuwere model carens.
hierbij goed geholpen door Leroy.
service ook zeer goed nadat er een verkeerde witte kentekenplaat was geleverd.

Al met al zeer tevreden

Cynthia

10
Sales

Beide

Wat een service en wat een vriendelijkheid! Complimenten aan Pascal Lamens. Spontaan en vrolijk. Wij zijn zeer tevreden!!! Ook met de auto.. alles netjes uitgelegd en prima koop!

Fam. Meijer

8
Sales

KIA Picanto

Wij hebben onze auto (Renault Captur) ingeruild voor een KIA Picanto.

Pascal Lamens heeft ons hierbij geadviseerd en geholpen.
Erg tevreden over service, communicatie en aankoop!

Hans Bel

10
Sales

verkoop

Na 35 jaar trouw Opel te hebben gereden overgestapt naar de nieuwe KIA RIO.
Tot aan het moment van de aflevering meer dan uitstekend geholpen door de verkoper.
Rij nu meer als een week in een grandioze auto die ik iedereen kan aanbevelen.

Van vreden

10
Sales

Gekochte auto

Wij zijn heel goed geholpen en zijn heel erg tevreden hoe de verkoper het heeft afgewikkeld een aanrader

Ger

10
Sales

Renau captur

Een mooie renault captur gekocht
Heb me eigen ford fiesta ingeruild en een goede prijs ervoor gekregen en was zeer tevreden over de gang van zaken .
Ben zeer goed geholpen door Aad blok.en heb nader uitleg gekregen van me renault captur.
Bij mijn volgende aanschaf voor een auto kom ik hier zeker terug .
Mooi en overzichtelijke showroom voor de occassions .
Goede service en klantvriendelijk.
Zeker aan te raden voor een nieuwe of een mooie occassion.

Fam.van der Velde

10
Sales

Renault Koleos

Deze week een Renault Koleos (occasion) gekocht bij Autohaag Zeeuw in Leiderdorp en we werden geholpen door Pascal Lamens. We zijn erg tevreden. Hij nam de tijd voor ons en bood een reële inruilprijs voor onze auto. De minpuntjes die wij opmerkten werden allemaal opgelost in goed overleg. De verkoper is zich er bewust van dat je een voor jou groot bedrag uit gaat geven en zo word je ook behandeld. Ook opmerkingen over kleine zaken (bv het ontbreken van de aansteker) worden niet alleen opgelost, maar men geeft je absoluut niet het idee dat je pietluttig bent. Kortom, zeer tevreden.

Wiljo

10
Sales

Aankoop auto

Vriendelijk en professioneel geholpen alles geleverd volgens afspraak, kleine schade bij afleveren maar snel verholpen zaak is een aanrader.

Familie Altin

10
Sales

carens

Ik heb afgelopen week mijn kia carens gekregen. Super geholpen bij de Kia autohaagzeeuw Zoetermeer door Emre, vertrouwen, eerlijk en zeker meedenkend. Wat een mooi kleur van mijn carens en ook hoge afwerkingsniveau.

Goudebal

10
Sales

een nieuwe auto

Een nieuwe Carens gekocht, een wat een geweldige kwaliteit en afwerkingsniveau. Super geholpen bij de Kia Zoetermeer door Emre, eerlijk en meedenkend. Ook bedankt voor de prachtige kleur (mysterieus blauw)

SCHMIDT

10
Sales

Geweldig geholpen. Niets was te veel. Klantvriendelijke verkoper, zeer aangenaam.

Kadjar gekocht, door het zeer goede advies. Zijn fantastisch geholpen. Dus zeer te vrede . Maart 2017.

Jan Willem

10
Sales

Onderhoud en verkoop

Ik heb jaren lang Focus gereden. Altijd uitstekende adviezen en service gehad. Ook voor de verkoop is Van Bunningen Alphen een aanrader. Goed advies bij de aankoop van de Kuga. De vestiging is zeker een 10 waard

Ineke Visser

10
Sales

Aankoop Auto

Eind maart een nieuwe Kia Picanto gekocht in de vestiging aan de Hoofdweg in Rotterdam. Het was echt top. Aardige verkoper (Arjen Bruggeman) goede prijs ik ben er heel gelukkig mee. ” Maakt je blij! ” staat er op de kentekenplaat achter, nou dat klopt helemaal.

Fam. Prange

10
Sales

Ford Fiesta

Wij hebben wederom een nieuwe auto gekocht bij Van Bunningen te Alphen aan den Rijn, omdat wij zeer tevreden zijn over de service. We zijn vriendelijk geholpen door Mike Luijkx, kregen een goede inruilprijs en zijn uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden. De service van de werkplaats is ook top!

JAN HERMSEN

10
Sales

verkoop Gouda

Op 10 febr. mijn nieuwe ford Kuga opgehaald en ik ben zeer tevreden over de verkoper dhr. D.de Vries ( zeer klant vriendelijk )

Een aanrader om in Gouda een auto te kopen

Jan Hermsen uit Rotterdam

Danny de Jong

10
Sales

Auto

Ik heb een occasion gekocht( Citroen DS3 ) op de locatie in Leiderdorp, heb toen met een verkoper allerlei afspraken gemaakt die aan de auto gedaan zouden worden en klaar zouden zijn op de dag van aflevering. Dus 4 Februari was het zover en kon ik mijn auto ophalen, eenmaal aangekomen was er helemaal niets aan mijn auto gedaan, zo zei de verkoper we hebben hem technisch klaar gemaakt, ze hadden hem zelfs niet gepoetst. Uiteindelijk heb ik zelf contact moeten opnemen en kreeg ik Pascal lamens aan de lijn die heeft aangeven dat hij de verantwoordelijkheid op zich nam om ervoor te zorgen dat de auto zoals afgesproken afgeleverd zou worden. In de tijd dat ik geen auto had kreeg ik een huurauto van de zaak waar ik 3 weken in kon rijden. Vrijdag 3 maart kreeg ik een belletje van De heer Lamens dat mijn auto maandag 6 maart klaar is om afteleveren. Dus maandag na me werk door naar Autohaagzeeuw te Leiderdorp waar ik vriendelijk ontvangen werd door Pascal Lamens. En ja hoor daar staat m’n auto volledig gepoetst en aan alle afspraken voldaan dus uiteindelijk is alles goed gekomen en kan ik gaan genieten van mijn auto.

Nogmaals wil ik Pascal Lamens bedanken voor de goede service.

Louis

10
Sales

Aankoop Volkswagen Polo GT

Ik heb mijn Renault Megane ingeruild voor een volkswagen Polo GT. Bij controle van mijn kmstand bleek deze niet te kloppen. Een typefout van mijn vorige dealer. De verkoper heeft deze kmstand ter plekken kunnen herstellen via het RDW zodat de koop gewoon door kon gaan. Mijn dank hiervoor en ben zeer blij met mijn nieuwe auto ook al is het geen Renault meer.

Bedankt voor uw leuke reactie en de tip welke u ons geeft. We zullen dit intern bespreken.

E. van der Stap

10
Sales

nieuwe Kia Picanto

auto helemaal geweldig wat een kwaliteit voor die prijs.

service verdient een 10 !!

Steve

10
Sales

Aankoop occasion.

Na mij vorige geplaatste review heb de verkoper van auto haag zeeuw contact met mij opgenomen.

Alles is netjes opgelost en ik kan zelfs bij een renault dealer in de buurt langskomen.

Mijn complimenten en dank voor het oplossen van het probleem!

Mocht ik over een paar jaar opzoek zijn naar een nieuwe auto zal ik zeker bij jullie terug komen.

Andre

10
Sales

Verkoop

Op de dag na het afleveren van mijn nieuwe Renault Clio ontdekte we een krasje op het klepje van de benzinedop.
Het klepje netjes opnieuw gespoten.
Bedankt voor de goede service!.

Patrick

10
Sales

Aankoop occasion

Goede en vriendelijke service
Afspraken zoals nagekomen
Staan open voor vragen maar ook voor kritiek
Dit is mijn eerste ervaring met autohaag Zeeuw
En zeker goed bevallen ben zeer tevreden over de afhandeling denk ook zeker dat ze met chakib een goede verkoper/manager in huis hebben
Toppertje en ga zo door

Steve

8
Sales

Aankoop occasion.

De service was erg goed ook was de verkoper erg vriendelijk.

Ik ben zeker tevreden met de aankoop van mij auto.

Enig minpunt: Ik had een mattenset er bij gekocht voor €30,- euro. Deze lijkt helaas niet te passen aan de bestuurders kan waardoor hij makkelijk onder de koppeling of rem komt. Ik heb hem dus er uit moeten halen voor de veiligheid…

Ramon

10
Sales

Verkoop

In december een kritische beoordeling geschreven over het bedroevend slechte traject dat ik heb moeten doorlopen om een proefrit in een Talisman te mogen maken. Geen enkele reactie ontvangen en kennelijk worden alleen positieve beoordelingen geplaatst.

Bob Jansen

10
Sales

Sales

Vorige week vrijdag mijn Kia Niro in ontvangst genomen. In het traject voorafgaande ben ik zeer goed geholpen door Ruud Schot, vestiging Zoetermeer. Een paar keer een proefrit maken was geen enkel probleem, duidelijke uitleg over de auto en een paar prettige gesprekken gehad die tot de aanschaf leidde.
Tot mijn aangename verrassing stond vrijdag mijn auto onder een rode doek in de showroom met een bord met mijn naam erop. De auto bevalt mij tot nu toe uitstekend!
Al met al ben ik een zeer tevreden klant!

Kooijman

10
Sales

Aankoop van onze Kia Picanto

Namens mijn vrouw en ik, wil ik een ieder die een Kia wilt aanschaffen(nieuw of gebruikt) aanraden om naar Autohaag Zeeuw te gaan.
Wij zijn zeer goed geholpen en tevreden gesteld door Pascal Lamens. Hij is ten eerste alles nagekomen wat hij had beloofd en ten tweede hield hij ons goed op de hoogte en wist goed waar hij het over had.
Enige nadeel was, dat hij erg druk was en daarom soms wat slecht bereikbaar(dit kan ook een goed teken zijn ;-)).

Al met al zijn we erg tevreden met alles en zullen we voor onze volgende aankoop weer terug gaan komen.

Vriendelijke groeten,

Michael en Tatiana Kooijman

Peter van de Ven

10
Sales

Kia Picanto

Na een prettig telefonisch onderhoud met Verkoopadviseur Elgin Herfst, was de deal op 28-10-2016 in een paar minuten gesloten. Ik wist precies welk type auto ik voor mijn vrouw aan zou willen kopen en ik kreeg van Elgin direct een scherpe aanbieding voor een reeds gekentekende auto aangeboden. Op zaterdag 07-01 ben ik de nieuwe Kia Picanto ComfortPlusLine Navigator voor mijn vrouw vanuit Brabant in Zoetermeer op gaan halen. Na aankomst ben ik netjes door Elgin met een kop koffie ontvangen en heeft hij mij de auto uitgelegd en heeft hij mij deze tip top in orde afgeleverd.

de geus

10
Sales

aftersales

Al enige jaren heb ik mijn auto in onderhoud bij deze Renault dealer.
Onderhoud wordt altijd uitsstekend gedaan en ook kleine reparaties zoals bijvoorbeeld een lampje vervangen (renault route service) worden goed en heel snel gedaan. De mensen van de werkplaats receptie zijn niet alleen heel erg vriendelijk maar ook ontzettend behulpzaam en altijd bereid om uit te leggen.
Ik ben een grote fan van deze Renault garage/dealer en maak dat graag kenbaar

Dank van een heel tevreden klant (30 december 2016)

Vriendelijk dank voor uw review. Altijd leuk en goed om te lezen! Wij zullen uw complimenten overbrengen aan onze collega’s.

Errol

8
Sales

Kia Niro n

Heb een Kia Niro op 14 december 2016 gekocht bij Kia Zoetermeer
Voor en na de aflevering ben ik op een zeer professionele ,vriendelijke en klantgerichte wijze geholpen door Elgin Herfst. Een verkoper die met zijn hart werkt voor zijn bedrijf.
Ik kreeg een goede en begrijpelijke uitleg van Elgin Hetfst
Dankzij zijn uitleg hoefde ik niet zoveel te stoeien met de handleiding
Chapeau!!

Een zeer tevreden klant

Errol Desbarida

Josephine

10
Sales

Gekocht Kia Picanto

Vrijdag 9 december 2016 mijn nieuwe Kia Picanto opgehaald in Zoetermeer.
Fantastisch geholpen door Elgin Herfst.
Het leek wel of ik de duurste auto af kwam halen. Hele leuke VIP behandeling.
Elgin toonde zich geduldig om ieder knopje uit te leggen. Helaas ben ik er alweer een aantal vergeten. Als de service in het vervolg traject ook zo goed is dan heeft KIA Zoetermeer er een zeer tevreden klant bij.

brigadoi

10
Sales

prima in orde met alles

alles perfekt in orde
aardige verkooper

Bruin

10
Sales

Keuze nieuwe lease auto

Ik wil graag hierbij aangeven dat ik bijzonder te spreken ben over de vriendelijke wijze waarop meneer Gerlofsma ons geholpen heeft bij het uit kiezen van een nieuwe lease auto.

tanja

10
Sales

auto

super geholpen door Pascal.
blij met onze nieuwe auto.
zeker een dealer om te onthouden

Rob.d

10
Sales

Rio

Werd heel goed geholpen Door Pascal heeft gedaan wat er allemaal beloofd is dus niks op aan te merken zeer prettig geholpen dus toppie m.v.G rob dokter

Els Peters

10
Sales

Verkoop en aflevering – Kia Niro first edition

We hebben lang gezocht naar een nieuwe auto en uiteindelijk hebben we gekozen voor de Kia Niro first edition. We zijn werkelijk fantastisch geholpen door Antoine van Driel (Kia R’dam)! We kregen goede en rustige uitleg en geen snelle verkooppraatjes (wat we helaas bij andere dealers nogal eens zijn tegen gekomen). Wij zijn erg tevreden dat we de auto bij deze dealer gekocht hebben, goede sfeer. Ook nadat we getekend hebben, is alles perfect verlopen (via mail en telefoon). De aflevering was ook erg leuk en feestelijk… onder een mooie rode hoes stond onze nieuwe wagen en Pascal Lames (Kia R’dam) heeft de aflevering van onze Niro perfect afgewikkeld! Dus: goede dealer en vooral ook: Wat een fijne wagen is dit!
Bedankt, Els Peters

Sabine

10
Sales

verkoop

Pascal Lames (Kia Rotterdam) heeft mij geholpen met het zoeken naar een goede occasion. Hij luisterde goed naar mijn wensen, heeft me goed geadviseerd en ik ben erg tevreden over de scherpe inruilprijs van mijn oude auto. En toen ik mijn nieuwe auto kwam ophalen was mijn verassing groot: met een grote strik en veel persoonlijke aandacht werd mijn aankoop echt een feestje. Dank je wel!

P. Baas

10
Sales

Kia Niro

De service was door Pascal Lames (Kia Rotterdam) van begin tot eind heel erg goed en erg prettig. Ben meer dan tevreden over de uitleg van de auto en de tijd die genomen word om e.e.a. uit te leggen. ben dan ook zeer tevreden met mijn nieuwe aanschaf en zal er ook veel en veilige kilometers mee gaan maken. Kortom een zeer tevreden klant

Luke Mens

10
Sales

Kia Picanto

We waren op zoek naar een kleinere en zuinige auto, uiteindelijk is dat de Kia Picanto geworden. Ik rij nu iets meer als een week met de auto en ben zeer tevreden! Autohaagzeeuw Rotterdam is een prettige zaak waar ik zeer professioneel en vakkundig geholpen ben door Pascal Lamens.

Loes

10
Sales

Kia Rio

Na maanden op internet zoeken naar een mooie Rio kwamen we per toeval bij Kia Autohaag Zeeuw Hoofdweg terecht en zijn heel erg prettig geholpen door Pascal Lamens, die alle tijd neemt om uit te leggen en op te zoeken. Toen we de Rio op kwamen halen stond de auto midden in de showroom met strik en felicitatie voor ons klaar, en ook toen zijn we heel vriendelijk geholpen ondanks dat het niet zo vlekkeloos verliep door een foutje van mijn kant.,
Wij zijn heel blij met onze bijna nieuwe Kia Rio met alle opties de we wilde en
zijn heel erg te spreken over de klantvriendelijkheid

Roy Waarts

10
Sales

Kia Sportage

Vandaag na wederom een zeer goede ervaring bij Autohaag Zeeuw, vorig jaar in Den Haag Kerketuinen en nu in Rotterdam Hoofdweg, mijn nieuwe Kia Sportage opgehaald.

Ik ben altijd erg te spreken over Auto Haag Zeeuw. Niet alleen bij de verkoop altijd vriendelijk en duidelijk maar ook bij de onderhoudsbeurten en andere garage verzoeken bijvoorbeeld op de Radarstraat in Den Haag.

Top!

Henk

10
Sales

Auto Kia

Aankoop Kia , ik ben geholpen door Pascal Lamens hij heeft me toen ik binnen kwam een paar modellen laten zien alles goed uitgelegd en de tijd voor mij genomen . Ik ben echt super blij met mijn aankoop en ben top geholpen door Pascal hartstikke bedankt nog . Gr Henk

cees

10
Sales

verkoop

Perfect geholpen

leo

10
Sales

verkoop gouda

SUPER,helemaal tevreden met onze nieuwe ecosport,wat een heerlijke auto,de verkoop was ook helemaal geweldig,een mooie ford pet en een lekkere fles wijn bij het afhalen.en na een week werd ik gebeld of de auto beviel en of ik geen klachten had ,waar maak je dat mee,?,,wat een service,,

Naomi

10
Sales

Aankoop nieuwe Kia Rio

Wat ben ik blij met mijn nieuwste aanwinst !!!! Een splinter nieuwe Kia Rio!!!
Pascal Lamens heeft mij uitstekend geholpen, door jou rij ik echt in een top auto! Hij heeft echt zijn best gedaan om alles rond te krijgen voor mij als ondermeemster dat een enorme engelen geduld vroeg🙈.
Hiervoor gaan mensen naar een erkende auto dealer en verwachten zulk service en professionaliteit. Mocht iets niet gaan als anders toch net even verder kijken, en dat heeft Pascal gedaan.
Pascal was in de tussen tijd naar een andere vestiging en heeft alles overgedragen aan Ruud Schot en hij heeft mij dan ook netjes verder geholpen.
Ben zeer tevreden met jullie service jullie zijn top!!!
Hier een zeer tevreden klant👌
Groetjes Naomi Kanfak.

Kevin

10
Sales

Verkoop van auto

Werd goed geholpen door Pascal. Aardige vent die je tevreden wilt laten vertrekken. Niet gehaast of gepushed met het moeten kopen van een auto.
Zeer goede ervaring!

Judith Leeflang

10
Sales

Verkoop

We hebben hier onze Ford aangeschaft en zijn heel erg tevreden over het aankoop proces. De zeer klantvriendelijke verkoper was kundig, nam uitgebreid de tijd voor ons en geen moeite was hem teveel. Bij het ophalen van de auto stond de auto er prachtig verzorgd bij en met een grote strik erop te wachten. Echt super leuk! Je voelt je welkom en serieus genomen in deze autozaak. Er wordt veel moeite gedaan om de klant tegemoet te komen en je met een heel goed gevoel de deur uit te laten gaan! Pascal Lamens zeer bedankt!

Een echte aanrader dus! TOP 👍🏻

Hans

10
Sales

kia sportage gekocht

Na een zeer snelle antwoord op een mail was er al zeer snel een afspraak gemaakt voor een bezichtiging!

Na 1 uur was de koop al rond met Dhr Pascal Lamens

Er was 1 dingetje vergeten maar dat is telefonisch al zeer snel en betrouwbaar opgelost

In 1 woord helemaal super

Mvg Hans

Peter Venekamp

4
Sales

Renault Clio

Na een prima advies en een goed contact met de verkoper konden we na 4 maanden onze nieuwe Renault Clio ophalen!
Prima geholpen dat zeker maar bij aflevering bleken er krassen op de motorkap te zitten..
Er is nog geprobeerd om ze weg te poetsen met een doekje maar ja, krassen zijn krassen…
Het zou allemaal geregeld worden.
Tevens moesten wij onze inruil Clio nog even in de verzekering houden omdat er nog wat papierwerk ontbrak en ook de vrijwaring was daardoor nog niet beschikbaar.
Na nog een mail hierover aan de verkoper gestuurd te hebben (waar we nooit antwoord op hebben gekregen) zelf maar even gekeken bij het RDW om er achter te komen dat de oude Clio al verkocht was en toen hebben we de verzekering maar stop gezet. Vrijwaring nooit gezien…
Waar dit allemaal nou door komt is mij een raadsel echt, hoe kun je nou als autobedrijf een nieuwe auto afleveren met krassen op de motorkap zonder dat het iemand opvalt en zonder dat je er wat aan doet?

Met vriendelijke groet,

Peter Venekamp

Beste meneer Venekamp,

Dank voor uw review op onze website. Vervelend om te lezen dat u niet geheel tevreden bent. We zullen uw klacht intern bespreken en komen hier zo snel mogelijk bij u op terug.

Met vriendelijke groeten,

Autohaag Zeeuw

Raymond

10
Sales

nieuwe picanto

uitstekend geholpen door m pappers

Jos en Diane

10
Sales

Aankoop Kia Rio

Pascal Lamens heeft ons geholpen bij het uitzoeken naar inmiddels ons nieuwe Kia Rio. Heel vriendelijk en professioneel geholpen! Alles is keurig uitgelegd en de verleende service zowel door de garage/werkplaats als de verkoop is zeer goed bevallen.

Jaap

10
Sales

Trekhaak Dacia Duster

Ik heb op 05-03-2016 een Dacia Duster met trekhaak besteld. De aflevering was besproken op 22-04-2015. Dag voor aflevering heb ik zelf moeten informeren wat het kenteken zou worden, en het bleek dat dit al bekend was maar niet doorgegeven aan mij. Bij aflevering was de trekhaak nog niet binnen. Dit was jammer. De plaatsing daarvan werd uiteindelijk vastgesteld op 23 mei. Na plaatsing bleek dat de balhoogte van de trekhaak lager zat dan bij andere nieuwe Dusters. Daarvoor zijn we later nog 2x teruggeweest maar de werkplaatschef kon geen afwijking zien. Wij hebben om onze (lichte) caravan te kunnen vervoeren de vering van de Duster moeten verhogen omdat de trekhaak te laag zat. Bij het plaatsen van de vering bleek dat de montage van de trekhaak scheef was gedaan. Weer contact gehad met de werkplaatschef en onze Duster bij autohaagzeeuw op 26 juli naast een andere gezet waar de trekhaak wel goed zat. Er zou nu een oploosing gezocht worden. Vandaag weer 3 x gebeld met Autohaagzeeuw en eindelijk vanmiddag weer contact gekregen met de werkplaatschef Ben. Die gaf aan dat Renault Nederland moet reageren. Ik vind dit geen goede zaak. Eerst is de trekhaak er niet bij aflevering en moet ik daarvoor terugkomen. Vervolgens wordt er na 2x kijken gezegd dat er niets fout zit. En nu blijkt dat het echt wel scheef gemonteerd zit waar ook foto’s van zijn gemaakt, en moeten wij alweer wachten op Renault Nederland. Dit is een fout bij de dealer geweest en deze moet dit ook oplossen en mij niet alweer laten wachten. Ik ben dan ook absoluut niet te spreken over de afwikkeling van de bij monteren gemaakte fout waardoor wij kosten hebben moeten maken om met onze caravan op vakantie te kunnen!

Beste meneer Brussaard,

Dank voor uw review, vervelend om te lezen dat niet alles naar wens is verlopen. Kunt u aangeven bij welke Autohaag Zeeuw vestiging u klant bent? Wij zullen uw bevindingen met hen bespreken en komen er vervolgens zo spoedig mogelijk bij u op terug.

Bij voorbaat dank.

Autohaag Zeeuw

Gert Holtkamp

10
Sales

Aankoop Kadjar

Vandaag onze nieuwe Kadjar opgehaald bij Autohaag Zeeuw in Delfgauw, bij aankomst stond de verkoper Cuneyd al op ons te wachten. Vervolgens alles tip top uitgelegd en de papierwinkel afgehandeld. In de showroom stond onze Kadjar ingepakt met een strik klaar. Cuneyd heeft tot in detail uitgelegd hoe de auto werkt, heel erg bedankt voor de goede service!!
Chapeau!!

Buising

10
Sales

Kia Picanto

Ongeveer twee maanden geleden begonnen met de zoektocht naar mijn eerste eigen auto. Omdat ik alleen maar goede ervaringen heb met de Kia Picanto, was de keuze snel gemaakt. Dennis Neuteboom van Autohaag Zeeuw in Den Haag heeft mij ontzettend goed geholpen, ook toen bleek dat de occasion iets later dan gepland werd ingeruild. Ik ben constant telefonisch op de hoogte gehouden, waarbij vriendelijkheid en het met de klant meedenken voorop stond. Helemaal top! Ik ben ontzettend blij met de auto en mocht er over een tijdje een nieuwe Kia komen.. dan koop ik deze zeker bij Autohaag Zeeuw!

Henk vdr Ham.

10
Sales

Twingo SCe 70 Collection

Vandaag onze nieuwe Twingo opgehaald bij autohaag Zeeuw in Delfgauw. we zijn netjes ontvangen door Lars Dukker, onder een genot van een heerlijk bak koffie werd ons netjes alles uitgelegen omtrent onze nieuwe Twingo en de nodige papieren over handig. Daarna op naar de auto die netjes ingepakt stond met een grote strik. hierna werd alles gecontroleerd en alles netjes uitgelegd zodat wij veilig de weg op kunnen! kom al zeker 23 jaar bij de dealer voel mijn echt vertrouwd daar de service is uitstekend! Lars nogmaals vriendelijk bedankt voor de fijne service jij heb ons voor treffelijk geholpen voor ons krijg je een DIKKE 10.

Anouk

10
Sales

Kia Picanto

Een paar weken geleden bij AHZ Zoetermeer een afspraak om eens te kijken of ik een nieuwe Kia Picanto zou kunnen leasen. Heel vriendelijk geholpen door Pascal Lamens. Alles heel duidelijk uitgelegd, goed meegedacht en 1 1/2 week geleden kon ik mijn nieuwe Kia Picanto ophalen. Ik ben zeer te spreken over de goede service. Vol trots rij ik u in mijn nieuwe Kia! Bedankt voor de goede service!

Rebecca

10
Sales

Kia Picanto

Nadat wij langs kwamen om alleen te kijken en informatie in te winnen kwam Elgin van AHZ Zoetermeer met het idee om een proefrit te maken. Hierna waren wij zo enthousiast dat we direct de overeenkomst hebben gesloten voor onze nieuwe auto. Geweldig geholpen, goed geïnformeerd en een leuke afhandeling. We zijn erg tevreden over de service, en dolgelukkig met onze nieuwe auto. Elgin Herfst, bedankt voor alle moeite!

Linda Lagerweij

10
Sales

Verkoop

Via mijn vader die net een andere auto gekocht had op de site een prachtige Kia Rio zien staan. Na eerst te hebben gekeken in Den Haag waar de auto op dat moment stond gelijk besloten dat dit toch echt wel mijn nieuwe auto moest worden. Wat een prachtige Kia zeg. Uiteindelijk heeft Pascal van AHZ Zoetermeer alles tot in de puntjes geregeld en rij ik inmiddels met heel veel plezier in deze super auto rond. Nogmaals bedankt!

cees en connie hoveling

10
Sales

nieuwe auto

nieuwe renault clio opgehaald in naaldwijk zeer tevreden over inruil oude auto en uitvoerige uitleg van de auto kevin bedankt

Marcel

10
Sales

Verkoop Ford Focus

Ik heb vorige week mijn nieuw Ford afgehaald bij dhr Gerlofsma werkzaam bij uw vestiging in Leiderdorp. Ik wil hierbij zeggen dat ik zeer tevreden ben over het gehele traject. Dus vanaf aanschaf tot en met de aflevering. Er werd ruim tijd genomen en dhr.Gerlofsma heeft mij prima op de hoogte gehouden over de leverijd. Deze klopte zo goed als helemaal. Een pluim dus voor uw service. houden zo.

EL Boomstra

10
Sales

aankoop Kia Picanto color line

Ben zeer tevreden over mijn eerste ervaring met het kopen van een sliksplinter nieuwe auto. We zijn hierin zeer goed beleid door Elgin Herfst! We hebben hem met heel wat vragen belaagd maar hij nam ze allemaal serieus en nam ook zeker de tijd en drong niks op. Ook kreeg ik de prijs terug voor mijn ouwe auto wat ik in mijn hoofd had zitten. Iets wat ik zeer waardeer. er waren/ zijn wat kleine puntjes die nog aangepast moeten worden, maar ook hierin een dikke 10 want ik word keurig terug gebeld,en het word geregeld. Ik zal dit ook zeker voortzeggen, en ze sturen naar autohaag Zeeuw zoetermeer!

Daan Verschoor

10
Sales

Aankoop auto bij vestiging Den Haag Loosduinseweg

We zijn prima geholpen door de Hr H Vellema bij het inruilen en kopen van onze nieuwe Dacia Sandero automaat. Met goede uitleg en afhandeling van de papieren en is niet opdringerig.
Hij heeft ook netjes steeds onze auto die ellendige parkeer garage ingereden bij jullie helemaal toppie

J.M.L. Geuzenbroek

10
Sales

Aankoop nieuwe Kia Picanto

Vandaag heb ik bij het Kia filiaal den haag een nieuwe Picanto gekocht.
Het personeel was zeer vriendelijk en uiterst behulpzaam.
In het bijzonder dhr. Kortekaas, hij heeft uiteindelijk ons de auto verkocht.
Mede door zijn expertise op het gebied van financieringen hebben we gekozen voor Kia!

AUTOHAAG ZEEUW Den Haag, GA ZO DOOR!!!!

Ramona

10
Sales

Aankoop

Gisteren mijn nieuwe auto opgehaald. Ben zeer vriendelijk en vakkundig geholpen door
Elgin en Pascal. Heb een goede deal kunnen maken met het inruilen van mijn oude auto.
Had dit eerder geprobeerd te doen bij een kia dealer in Delft. Maar die was niet erg serieus.
Had het idee dat deze man liever geen auto wilde verkopen. Maar het team in Zoetermeer is top. Had van mijn collega vernomen dat de aftersales ook prima geregeld is in Zoetermeer.
Voorlopig kan ik dus zorgeloos rijden.

Simon Simandjuntak

10
Sales

Ford Kuga

hallo allemaal,
ik heb een Ford Kuga gekocht. bij de fa. v. Bunningen te Bodegraven. En tevens zeer tevreden over de inruilprijs.Ik ben zeer attent geholpen door het personeel en de koffie staat klaar. Erg tevreden ben ik over mijn nieuwe auto. Mijn atvies is, neem een kijkje bij de fa.v. Bunningen.

frans

10
Sales

aankoop Kia Venga

Gisteren onze Kia opgehaald, hij stond feestelijk ingepakt!
We zijn heel goed en deskundig geholpen door Elgin Herfst, prima afspraken kunnen maken ook over de inruil van onze oude auto.
Ook nam hij de tijd om alles over de auto uit te leggen. Ook wil ik even vermelden dat, toen we de eerste keer kwamen kijken en er nog even geen verkoper beschikbaar was we heel leuk zijn opgevangen door de stagiare die ons al het een en ander kon vertellen over de auto waar we voor kwamen.
Al met al een prima gevoel over dit garage bedrijf.

Lammerts

10
Sales

aankoop auto bij vestiging Naaldwijk

Wij zijn bij de aankoop van een nieuwe Dacia, meer dan uitstekend geholpen door dhr. Dekkers. De verkoper was niet opdringerig en de uitleg over de auto en afhandeling van de papierwinkel was prima geregeld.
Hij verdient het hoogste cijfer een 10.

Wilma Kwint

10
Sales

beurt en klantvriendelijkheid

met dank aan het team Zeeuw Zoetermeer. Ik verontschuldigde me omdat ik de auto na een vervelende ervaring niet voor de beurt door de wasstraat had gereden. vind dit vervelend voor de monteurs…. wat blijkt.. naast een voor het eerst een normale rekening voor mijn beurt. (ik ben nieuw bij deze garage) is mijn auto door de wasstraat gegaan en zelfs gestofzuigd. Prima dank jullie wel. Topservice jullie hebben het begrip klantbelang centraal helemaal ingeburgerd. Nogmaals dank voor jullie vriendelijkheid deskundigheid en vakmanschap
Wilma

Janny

10
Sales

Alles

Bedankt voor de perfecte services!!

W. van de Ven

2
Sales

Verkoop Kia Venga

Zeer onfatsoenlijke ervaring.
Op 8-2-16 stond er op de site een Kia Venga Comfort Line in de actie waarbij bij de uitrusting o.a. panoramadak, navigatie enz. vermeld stond. Deze behoorde duidelijk bij de duurdere uitvoeringen. Een fout kan altijd worden gemaakt.
Als ik echter via mail Autohaag Zeeuw hiermee confronteer kan er geen antwoord laat staan excuus meer van af en 2 dagen later is de fout op de site plotseling hersteld. Kortom men neemt geen verantwoording voor een gemaakte fout en laat een mogelijke nieuwe klant barsten.
Uiteraard zal ik geen zaken meer met ze doen.

Beste meneer,

Aller eerst onze excuses. Wij stellen het op prijs dat u ons op de hoogte heeft gebracht van deze situatie. Antoine van Driel, onze vestigingsmanager uit Kia Rotterdam neemt zo snel mogelijk contact met u op om dit probleem op te lossen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag of u kunt deze doorgeven aan Antoine van Driel. Wij vinden het belangrijk dat u tevreden bent over onze dienstverlening en hopen dat u in de toekomst nog beroep zal doen op onze firma.

Met vriendelijke groet,
Kia Autohaag Zeeuw

Marieke & Jaap

10
Sales

Aankoop Kia Picanto

Afgelopen zaterdag hebben wij een Kia Picanto afgehaald bij de vestiging Zoetermeer waarbij we geadviseerd zijn door Pascal. In het proces om tot de juiste autokeuze te komen zijn we goed geholpen waarbij we alle tijd en ruimte kregen om tot een juiste keuze te komen. Pascal heeft daarbij steeds helder al de voor- en nadelen van de diverse opties voor ons inzichtelijk gemaakt. We zijn erg blij met onze nieuwe (tweedehands) auto en zeer tevreden over de service en het afleverniveau van Kia Zoetermeer en begeleiding van Pascal!

Jan Schuurmans

10
Sales

Aankoop occasion

Geachte directie Auto Haag Zeeuw.
Ik heb onlangs een occasion gekocht bij uw vestiging Naaldwijk bij Dhr Visser,
De manier waarop hij ons heeft geholpen is ongelofelijk.
Zo prettig zo zorgzaam en behulpzaam ik heb dit nog nooit meegemaakt.
Ik ben erg ziek en wilde mijn vrouw een mooie auto geven nou dat is gelukt.
Dhr Visser heeft een enorme pluim verdiend deze man verstaat zijn vak.
Geweldig ik moest u dit gewoon even vertellen wij zijn erg onder de indruk.
Met vriendelijke groet Jan & Lenie Schuurmans

hans

10
Sales

garage algemeen

Ik heb al meerder Kia’s bij dit bedrijf gekocht.Steeds uitstekende sales en after sales met name door Pascal Lamens.Altijd prettige contacten.Dat geldt zeker ook voor de baliemedewerkers en niet te vergeten de monteurs die over grote deskundigheid beschikken..Niets is teveel en men denkt altijd met de klant mee.Heb nu een Sorento,heerlijke auto met veel mogelijkheden.En natuurlijk altijd……een kopje koffie.
Met groet….een tevreden klant van de Kia familie.

hans

10
Sales

sales en aftersales

Ik heb al meerder Kia’s bij dit bedrijf gekocht.Steeds uitstekende sales en after sales met name door Pascal Lamens.Altijd prettige contacten.Dat geldt zeker ook voor de baliemedewerkers en niet te vergeten de monteurs die over grote deskundigheid beschikken..Niets is teveel en men denkt altijd met de klant mee.Heb nu een Sorento,heerlijke auto met veel mogelijkheden.En natuurlijk altijd……een kopje koffie.
Met groet….een tevreden klant van de Kia familie.

Jan Schuurmans

10
Sales

Aankoop occasion

Geachte directie Auto Haag Zeeuw.
Ik heb onlangs een occasion gekocht bij uw vestiging Naaldwijk bij Dhr Visser, de manier waarop hij ons heeft geholpen is ongelofelijk.
Zo prettig zo zorgzaam en behulpzaam ik heb dit nog nooit meegemaakt. Ik ben erg ziek en wilde mijn vrouw een mooie auto geven, nou dat is gelukt.
Dhr Visser heeft een enorme pluim verdiend deze man verstaat zijn vak. Geweldig ik moest u dit gewoon even vertellen wij zijn erg onder de indruk.

Met vriendelijke groet Jan & Lenie Schuurmans

Fam Oosterlaan

10
Sales

KIA picanto

vanmorgen is onze KIA picanto op een feestelijke manier afgeleverd
Zeer goed advies en uitleg van Elgin Herfst vestiging zoetermeer bedankt hiervoor je krijgt van ons een dikke 10

Aad Borgmeijer

10
Sales

KIA Picanto Comfort

Prettige contacten vanaf de eerste minuut.
Elgin Herfst krijgt van mij een dikke 10.

John Postma

10
Sales

verkoop

Ben, nadat ik mij goed georiënteerd had op internet, tweemaal bij de Kia Zoetermeer geweest voordat ik een keuze heb bepaald. Uitstekende uitleg gekregen over mijn voorkeursauto, een mooie rode Rio uit 2012 met veel extra’s tegen een mooie prijs. Goed advies gehad over de aan te schaffen LM-velgen. Heerlijke proefrit gemaakt met mijn zoon en besloten tot aankoop over te gaan. Paar dagen later kon ik de auto afhalen, kreeg keurig een berichtje dat de auto voor mij klaarstond. Bij de betaling bleek mijn pas niet goed te werken, maar dit werd keurig opgelost en kon ik met mijn aanwinst huiswaarts. Kreeg 2 dagen later te horen dat mijn schoondochter ook een nieuwe auto heeft gekocht. EEN RODE RIO!!!!!!!

Jelle

10
Sales

Ford Focus

Drie weken geleden heb ik bij Patric een nieuwe Fiesta gekocht. Super blij, super service

L. Meyer

10
Sales

Kia Rio

Zo! De derde in de familie die verslaafd is geraakt aan Kia! Altijd fijne service bij locatie Zoetermeer. Afgelopen dinsdag heb ik een nieuwe Kia Rio op mogen halen. Ontzettend leuk moment natuurlijk om naar uit te kijken! Door de vlotte en vooral persoonlijke service van Elgin Herfst (AHZ locatie Zoetermeer) kon ik mijn nieuwe auto snel ophalen. Chapeau voor hem: hij maakte tijd voor je, maakt niet uit hoelang iets duurde, legde dingen goed uit maar legde je vooral niks op! Gastvrije service! Waarschijnlijk komt er snel een vierde familielid met een KIA en halen we ‘m bij locatie Zoetermeer!

Fam. Romeijn

10
Sales

Kia Cee’d GT Line SW

Super mooie auto afgeleverd die naar alle tevredenheid voldoet. We hadden een probleem bij de eerder afgeleverde auto waaraan AHZ niets kon doen, klacht is zeer adequaat opgepakt door Pascal Lamens, vestigingsmanager en uitstekend opgelost. Wij rijden nu voor de 2e keer met veel plezier een kwaliteitsproduct. Door inzet van de medewerkers van AHZ Zoetermeer een echte 9+ ervaring gehad.Top.

Marian v.Hagen

10
Sales

Nieuwe renault Captur

Woensdag 13 jan. onze nieuwe auto gehaald zijn heel goed geholpen .
ook goed geholpen met radio en tel. instaleren.
Tijdens gesprekken ook goede en duidelijke informatie
Er werd ook niets op gedrongen.wij zijn heel tevrede.

Dhr. den Hartog

10
Sales

Sales

Vlak voor de kerstvakantie ruilden we onze vorige Kia C’eed in voor een jonge occasion, ook een C’eed. We kunnen niet anders zeggen, dan keurig geholpen te zijn! Wensen en afspraken zijn goed gecommuniceerd en we werden vrij gelaten in het oriënteren op een andere auto. Onze vragen werden goed beantwoord en nu rijden we tevreden rond in een voor ons nieuwe auto. AHZ: goed gedaan!

Orpheo

10
Sales

Kia Rio

Het nieuwe jaar begon voor mij fantastisch. Door mijn onregelmatige schema was het geen eitje om met mij een afleverdatum af te spreken. Verkoopmedewerker Elgin Herfst paste zijn schema aan om ervoor te zorgen dat ik toch meteen in het nieuwe jaar met m’n nieuwe auto op pad kon. Dit is mijn eerste echte nieuwe auto en daar werd feestelijk op ingespeeld bij de aflevering. Met een big smile reed ik weg bij autohaag Zeeuw in Zoetermeer. Ik ben vol lof over de medewerkers bij deze vestiging en ik heb mij als klant erg belangrijk gevoeld. Een dikke 10 voor deze vestiging en met name voor de persoonlijke aandacht van Elgin. Ga zo door mannen!!!

H.j.Mohamed

10
Sales

Kia Picanto

Afgelopen donderdag mijn nieuwe auto opgehaald.
Vriendelijke ontvangst door Elgin Herfst met een kopje koffie
Ben heel te vreden over de service.
Daarom krijgt Elgin van mij een dikke 10

jan en ieneke

10
Sales

nieuwe auto

Vandaag onze nieuwe Kia gehaald zeer vriendelijk ontvangst met koffie en een tweede bakje ook geen probleem.
Betrouwbaar bedrijf liggen niet achteraf te zeuren over de inruil of i.d afspraak is afspraak bij AHZ
Keurig uitleg van alles en nemen tijd voor je hartelijk dank Robert voor het vertrouwen

Wim Dijkmans

10
Sales

Oplevering 2ehands kia

Een mooie kia sportage gekocht. Behandeling door Robin Fredriks gaf de doorslag. Ook de aflevering liep op rolletjes. Klantvriendelijkheid staat duidelijk voorop.

Fedde

10
Sales

Onderhoudsbeurt

Ik kon snel terecht voor de onderhoudsbeurt.
Vriendelijke mensen een goede service!

Eckhardt

10
Sales

Aankoop Kia sportage

Afgelopen vrijdag onze nieuwe Kia sportage afgehaald.
Prima service door verkoopmedewerker, Elgin Herfst, van auto Zeeuw Zoetermeer
Het ophalen van de auto was echt een feestje, goed verzorgt,en aandacht voor de klant, bij deze een dikke10 + voor auto Zeeuw en zijn medewerkers.

fam. Eckhardt

Alexander Molleman

10
Sales

Verkoop

Afgelopen vrijdag heb ik mijn bedrijfsauto ingeruild voor een Kia Sportage. Mijn complimenten voor de presentatie en de wijze van afleveren. Midden in de showroom stond daar mijn auto afgedekt met een doek en felicitatiebordje. Je krijgt een heel blij gevoel als je het doek er mag afhalen en ziet hoe mooi glimmend de nieuwe auto er bij staat, echt heel leuk gedaan.
Maar ook het hele aankoopproces verliep soepel. Geen moeilijk gedoe, gewoon gemoedelijk en absoluut niet opdringerig. Bedankt voor dit fijne proces en de mooie deal Robin Fredriks !

Martijn Roos

10
Sales

Verkoop

Afgelopen zaterdag heb ik mijn Opel Corsa ingeruild voor een nieuwer model. De auto stond prachtig klaar toen ik hem kwam ophalen, met een grote strik en een persoonlijk briefje. Dat zegt alles over dit bedrijf. Ik ben erg tevreden en mijn (eerste) indruk over de auto is heel goed. Speciale dank aan Pim van der Kooij, die met vlot reageren en veel meedenken deze mooie deal voor mij heeft mogelijk gemaakt. Een aanrader!

Co Pappelendam

10
Sales

verkoop auto

Wij zijn erg tevreden over uw verkoopmedewerker, Elgin Herfst, van Kia Auto Zeeuw Zoetermeer. Problemen met de aflevering van de nieuwe Kia werden door hem adequaat en naar tevredenheid opgelost. Zeer klantvriendelijk, empathisch vermogen, kortom alle lof voor Elgin.

Fam. Zevenbergen

10
Sales

Suzuki Alto

Bij het zoeken naar een occasion kwamen wij terecht bij Robin Fredriks van de vestiging Zoetermeer. Prima geholpen en wat wij zo leuk vinden is dat het niet uitmaakt of je een nieuwe auto of een occasion koopt, ze maken van het afleveren een klein feestje. Ook een paar dagen na het ophalen werd er nog gebeld om te vragen of de auto bevalt. Wij zijn erg blij met onze aankoop, een Suzuki Alto

Dhr. en Mevr. Verheggen

10
Sales

aankoop nieuwe auto

Mijn man en ik waren al tijden op zoek naar een nieuwe auto, we zijn uiteindelijk bij Marvin Ratsma terecht gekomen voor een nieuwe Picanto. mede door zijn goede uitleg en nog beter voorstel zijn wij over gegaan tot de koop van een nieuwe optima! bedankt Marvin!!!

Ron

10
Sales

Verkoop

In juni hebben wij bij Renault Naaldwijk een Alfa Romeo MiTo gekocht.
De keuze voor Renault Naaldwijk was snel gemaakt, mijn zoon had 9 maanden ervoor ook een jong gebruikte occasion gekocht,
Mike Visser heeft ons beiden keren geholpen. Ik heb ruim 80 auto’s gehad en dus veel dealers bezocht maar in Naaldwijk is de klant nog echt koning.
Complimenten voor Mike Visser, hij staat altijd voor je klaar met advies en denkt met je mee. De inruil prijs en aankoop gaat eerlijk zonder onzin biedingen.
Ook de service van Naaldwijk is top. Garantie is hier dus echt garantie, hoe vaak je ook komt ze nemen je altijd serieus. Klasse mannen wat mij betreft score jullie een 10

Marc

10
Sales

aankoop nieuwe Dacia Logan Prestige

In Juli hebben wij onze auto ingeruild voor een nieuwe Dacia Logan, welke op 9 oktober j.l. is afgeleverd. We zijn uitermate tevreden over de auto en m.n. over het hele inruil- en aankoop proces. Vooral ook de wijze waarop dhr. Sander Groeneveld ons in dat proces heeft begeleid. Onze dank en proficiat!

Danny

10
Sales

Sales

06-10-2015 onze oude auto ingeruild en een nieuwe Kia Rio gekocht.
Goed geholpen en gelachen met Robin Fredriks. Ik zou Autohaag Zeeuw in Zoetermeer zeker aan andere aanbevelen.

Monique

10
Sales

Aanschaf nieuwe auto

Goede inruilprijs gekregen voor mijn oude auto. Goed geholpen bij aanschaf nieuwe auto en goede service!

Peter

10
Sales

koop KIA Venga

We zijn door Robin Fredriks op een prima wijze begeleid bij de aankoop van onze auto. Het hele proces van keuze, verkoop oude auto, prijsbepaling en aflevering was goed verzorgd.

vd Togt

10
Sales

Occasion: Hyundai Getz

Deze week mijn nieuwe auto opgehaald! Tijdens het hele koopproces zijn wij goed geholpen door Pascal.
Afgelopen donderdag kon ik dan eindelijk mijn oude racemonster komen omruilen voor een mooie occasion. Deze stond mooi opgesteld om officieel omhuld te worden! Super leuk gedaan allemaal! Ik wil Pascal en de rest van het team via deze weg dan ook graag bedanken voor de super goede service! Ben helemaal happy met mn nieuwe ride!!! Top!!

Jan Meuldijk

10
Sales

Sales

Vrijdag mijn 30-10-2015 mijn Kia Picanto comfortline opgehaald waar ik werd verrast door een feestelijke onthulling door Robin Fredriks.
Rij nu heel happy en perfect geholpen en zeer goede service in het hele traject .

Nogmaals dank voor alles.

van den Berge

10
Sales

dhr en mw

Vandaag onze Kia Venga opgehaald die we door de goede service van Robin Fredriks bij de Kia Autohaag Zeeuw dealer in Zoetermeer gekocht hebben. Goede service, zeer klantvriendelijk!

Hans

10
Sales

Kia picanto

Begin oktober kregen wij een aanbieding om ons huidige Kia Picanto basic van 4 jaar in te ruilen.
Hier zijn wij op dat moment niet op in gegaan echter na een weekje nadenken zijn we toch nog langs gegaan voor een vrijblijvend gesprek.
De aanbieding van de brief was natuurlijk verlopen en de huidige aan bieding was iets met een fashion bon.
Maar naar een ontspannen en open gesprek met Robin kwam het toch nog tot een hele leuke aanbieding .
Uiteraard hebben we gelijk getekend en is me vrouw de trotse eigenaar geworden van een Kia Picanto comfort line.
Robin vanaf ons eerste gesprek tot aan de aflevering een woord SUPER.
Als weer toe zijn aan een nieuwe auto weten wij je te vinden, nogmaals bedankt voor de super service.

A. Ouass

10
Sales

Kia Cee’d

Ik ben een zakelijke rijder van de Kia Cee’d. Ik maak hier al 2 jaar gebruik van naar volle tevredenheid. Onlangs hebben wij het leasecontract met Autohaag Zeeuw wederom verlengd. Ik heb toen contact gehad met Pascal Lamens van AHZ Zoetermeer die ons bijzonder goed geholpen heeft. De service is hier echt goed geregeld. Iedereen is hier beleed en behulpzaam. Ga zo door!!

Reinier

10
Sales

Kia Cee’d

We waren op zoek naar een Kia Cee’d en zagen een mooie staan bij Autohaag Zeeuw Zoetermeer. Daar zijn we geholpen door Elgin. Prima gesprek gehad en de koop was snel rond. De oplevering van de auto was ook nog eens sneller geregeld dan verwacht. Al met al, een prima service.

Necla

10
Sales

Kia Cee’d

Onlangs een Kia Cee’d gekocht bij Kia in Zoetermeer waar we geholpen zijn door Elgin. We zijn erg tevreden met de auto en de service die we hebben mogen ontvangen. Door een luisterend oor te bieden naar onze wensen, hebben wij precies die auto die wij wilden hebben.

Dus Elgin: nogmaals bedankt en zeker tot ziens!

Tasso

10
Sales

Kia Picanto Economyline

Half oktober 2015 kocht ik een nieuwe 5-deurs Kia Picanto Economyline bij Autohaag Zeeuw Zoetermeer. Pascal nam alle vragen en wensen serieus. De communicatie verliep transparant en de koop was dan ook al snel rond. Nog geen 2 weken later kon ik de auto ophalen. Tijdens het hele proces viel mij op hoe benaderbaar en vriendelijk men is en hoe ze hun best doen je een tevreden klant te laten zijn.

elvira baars

8
Sales

peugeot 107

Afgelopen vrijdag mijn peugeot 107 opgehaald. Leuk en goed geholpen door Elgin. Auto rijdt lekker en stond te blinken.
2 kleine dingetjes aan de auto die volgende week al verholpen gaan worden, service staat voorop en ja mensen ga eens langs bij de Kia in Zoetermeer.

SM Enzler

10
Sales

Ir

Vandaag heb ik mijn nieuwe Kia Picanto Comfort Line opgehaald bij Autohaagzeeuw in Zoetermeer. Een bijzondere, leuke en onverwachte ervaring. Het personeel maakte er een feestje van, en de service gedurende de hele aankoop was super! Alles is mij heel goed uitgelegd en het was ook allemaal heel duidelijk. Robin in het bijzonder bedankt voor alles en wellicht tot over een aantal jaar!

van den Berge

10
Sales

dhr en mw

Vandaag onze Kia Venga opgehaald die we door de goede service van Robin Fredriks bij de Kia Dealer in Zoetermeer gekocht hebben. Goede service, zeer klantvriendelijk!

Jeff

10
Sales

Autohaagzeeuw Schiedam

Een maand geleden een Picanto gekocht en zowel de auto als de service helemaal top ! Je stapt graag binnen bij autohaag zeeuw Schiedam. Persoonlijk geholpen door Elgin Herfst, hij adviseert goed neemt de tijd en is niet opdringerig. Ik zal er zeker iemand heen sturen !

Bedankt.

Rietveld

10
Sales

We gaan voor een 10.

Op basis van opgedane ervaringen onze tweede Kia gekocht. Wij zijn daarbij uitermate vriendelijk en goed geholpen door Robin Frederiks. Hij past in het streven van de Koreanen om met niet minder dan een 10 tevreden te zijn.

Blanke

10
Sales

Dhr

Fantastisch geholpen door de heren van de werkplaats in Voorburg. Vriendelijk, gastvrij en helder.

Heren een 10!

Marvin

10
Sales

TOP bedrijf!!

Onlangs een nieuwe Kia Rio gekocht. Ik ben in Zoetermeer uitstekend geadviseerd door Elgin. Ik had veel twijfels maar door zijn goede en overzichtelijke advies heb ik mijn keuzes kunnen maken. Inmiddels ben ik super blij met mijn nieuwe Kia. Verder vind ik Autohaag Zeeuw een prettig bedrijf waar ik voel dat ik als klant serieus genomen wordt. Geen opdringerige verkopers en men is altijd vriendelijk. Al met al een TOP bedrijf!!!

Betty van der Plaat

10
Sales

zeer tevreden

Mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend! Ik werd snel en uitgebreid geholpen met mijn zoektocht naar een nieuwe auto. En Robin hielp mij op een prettige manier: niet te opdringerig maar wel rustig en de tijd nemen om even alles te overdenken. En ik ben heel erg blij met mijn nieuwe Kia Rio!!
Ik hoop dat het verdere traject, het onderhoud en hopenlijk weinig problemen met de auto, net zo prettig verlopen!!

Betty van der Plaat

10
Sales

mevrouw

Mijn ervaring met dit bedrijf is uitstekend! Ik werd snel en uitgebreid geholpen met mijn zoektocht naar een nieuwe auto. En Robin hielp mij op een prettige manier: niet te opdringerig maar wel rustig en de tijd nemen om even alles te overdenken. En ik ben heel erg blij met mijn nieuwe Kia Rio!!
Ik hoop dat het verdere traject, het onderhoud en hopenlijk weinig problemen met de auto, net zo prettig verlopen!!

Van der Nolk van Gogh

10
Sales

Niets dan lof!!

Sinds kort zijn wij de trotse eigenaars van een Kia Venga. Autohaag Zeeuw heeft ons blij verrast met de klantvriendelijkheid en aandacht. Ons inziens belangrijke aspecten bij het maken van een goede, weloverwogen keuze voor een andere auto. De verleende service hebben wij niet eerder zo goed meegemaakt. Er werd meegedacht, zonder te pushen. Ook het telefoontje na een aantal dagen met de vraag of alles naar wens was, vonden wij een perfect service.
Van ons krijgt Autohaag Zeeuw Zoetermeer een dikke 10!!!

Vincent

10
Sales

.

Prima geholpen door Elgin! Super blij met m’n Kia Rio

dealer AHZ maakt het verschil

10
Sales

Kia blijft een fantastische en fijne auto

Na 3 jaar een fijne Kia Picanto toch vorige week weer eens gaan orienteren voor eventueel een andere of nieuwe auto. Uiteindelijk komen we dan toch weer bij Autohaag Zeeuw in Zoetermeer en na een kleine bezichtiging in de showroom en toch even een gesprekje met de verkoopadviseur wisten we het al gelijk, onze volgende auto zou toch ook weer een Kia zijn bij AHZ in Zoetermeer. Los van het feit al uiterst tevreden te zijn met de jarenlange ervaring met AHZ – dit is nl de derde Kia aanschaf – qua onderhoud, service en klantgerichtheid is toch de wijze van klantbenadering, de prettige en zeer ruime showroom maar zeker ook het uiterst prettig en ongedwongen gesprek met de verkoopadviseur waarin ook de in te leveren Kia Picanto voor een bepaalde garantie-inruil waarde staat voor ons bepalend geweest om wederom een Kia , Rio nu, aan te schaffen. Vanmiddag zijn we op feestelijke wijze de showroom uitgereden en na enige ritjes in de middag en op de A12 blijkt deze Kia ook weer een zeer fijne, solide en sportieve auto te zijn. Zeker waar voor zijn geld. Dank de Kia-dealer en met name de verkoopadviseur de heer Robin Fredriks voor de zeer prettige wijze van verkoop, klantbenadering en -gerichtheid. Dit is echt wat het verschil maakt.
Tot over circa 3 jaar …
J. Snel

Hans

10
Sales

Aflevering nieuwe auto

Na een lange tijd te hebben gezocht naar een nieuwe auto zijn wij uitgekomen bij Kia Den Haag.
Dhr. Kortekaas sprak ons als eerste aan in de showroom, gaf ons een deskundig advies over een nieuwe rio.
Na een proefrit zijn wij overgegaan tot de aanschaf van de rio!
Alle lof voor de mensen die daar werken!!!

Harmke

10
Sales

Mw

Een aflevering gehad van een nieuwe Picanto op de vestiging in Den Haag. Was helemaal top geregeld, de auto stond er super bij en de verkoper was echt vriendelijk. Het was ook leuk dat de vestigingsmanager me nog even vele fijne kilometers kwam wensen. Top!

Lilian

2
Sales

Mevrouw

Informatie ingewonnen ivm de aankoop van gebruikte auto. Tijdens de proefrit bleek de cruise control niet te functioneren. Aangezien ik geen afleverpakket wenste was men niet bereid om het defect te repareren , wat in strijd is met de advertentie.

De advertentie ging men ook niet aanpassen en komt misleidend over. Voor mij is dit absoluut niet klantvriendelijk en heb hierdoor ook het vertrouwen verloren in deze garage en zal er dus geen aankoop doen.

Koen en Nancy

10
Sales

Review AHZ Kia Zoetermeer

Afgelopen vrijdag een nieuwe Kia Cee’d gekocht bij de Kia dealer in Zoetermeer!
Heel erg goed geholpen door Robin.
Er werd geluisterd naar onze wensen, er werd alle tijd aan ons besteed en we kregen deskundig advies!

We zijn erg blij met onze keuze!

AHZ Zoetermeer, dank jullie wel!!!!!

Groet Koen en Nancy

a.w..m.

10
Sales

dhr.

Ontzettend veel vakkundige hulp gehad, niet scheutig met kortingen maar vakbekwaam verkocht. Als alles zo gaat werkplaats en zo dan is dat helemaal niet
slecht. Veel andere dealers dachten ( zo handelde ze) oude mensen met een uitkering, soms vergist men zich . We kijken er naar uit om in onze Ceed te gaan rijden.

Joop

4
Sales

ervaring Ahz

ik kocht in januari een nieuwe Megane Estate Tce.
Keurig verzorgd toen die op 9 april werd afgeleverd!
Na enkele weken kon ik me niet tevreden voelen in deze auto en wil graag weer terug naar Diesel uitvoering!
Ik was met de trein onderweg en ben toen even langs gegaan en had het gevoel dat ik een vreemde was!
Amper tijd en dat voelde niet fijn mag ik wel stellen!
Een zo jonge auto al weer inruilen was niet interessant.
Ben toen op pad gegaan en heb elders een goed deal kunnen maken en rijd dus nu weer met volle tevredenheid in een diesel.
Rijd al zo,n kleine 40 jaar Renault en ondanks wel is pech gehad te hebben blijf ik tevreden over het merk!
Jammer dat de after sale na mijn bemerking niet tot een oplossing is gekomen en dat het elders wel kon!
Mijn eerste ervaring met Ahz was oke, fijn gesprek en tot een deal gekomen!

michel

8
Sales

dhr

Sinds 2 weken in het bezit van een nieuwe renault twingo sce 70 collection.
Zeer tevreden en zeer fijn en goed geholpen door verkoopadviseur robert schaap.
Ook een paar kleine dingetjes worden zeer goed verholpen.
Wij zijn zeer tevreden met onze twingo en auto haag zeeuw delft

Leroy

10
Sales

Dhr.

Super geholpen bij Kia Den Haag! Blij met onze rode Rio!

Dissel

10
Aftersales

Werkplaats kerketuinen

Vriendelijk personeel. Auto gestofzuigd en gewassen. Software gratis geüpdatet Prima service.

Daniel

10
Aftersales

Echt geweldig

Het onderhoud was prima afgeleverd en ze waren allemaL heel vriendelijk

Maas

10
Aftersales

reparatie

na een prettig gesprek met de heer P. Zeeuw is de kwestie naar mijn tevredenheid opgelost. Dank.

W b Nugteren

10
Aftersales

renault

perfekt geholpen.en de afspraken goed nagekomen.

maas

2
Aftersales

afleverbeurt

ik lees uitsluitend juichende berichten, alles wat mis kon gaan was blijkbaar voor mij gereserveerd. De heer Ruud Schot weet wel waar ik het over heb en ik wacht nog op een oplossing!

Beste mevrouw Maas,
Bedankt voor uw review en wat vervelend dat het één en ander is misgegaan. Wij hebben uw bericht doorgespeeld naar de vestigingsmanager en team van Zoetermeer en hopen dat er een passende oplossing wordt gevonden. Heel veel Succes!
Met vriendelijke groet,
Autohaag Zeeuw

W b Nugteren

10
Aftersales

renault

perfekt geholpen.en de afspraken goed nagekomen.

H. van der Weerd

10
Aftersales

Hulp bij updaten navigatie en R-Link.

Ik ben zeer goed geholpen bij het via mijn eigen macbook updaten van de navigatie-kaarten. Ook de uitleg(deels telefonisch was begrijpelijk en correct.
Ik zou de balie-medewerkers met een hoog cijfer, een 10, willen waarderen.

Jasper

10
Aftersales

Onderhoud Ford focus

Ondanks dat telefonisch gemaakte afspraak voor onderhoud van mijn Ford om wat voor reden dan ook niet in de planning stond werd mijn auto meteen aangepakt ,dat noem ik pas klanten service/binding , top service 👍👍

Van der Bovenkamp

10
Aftersales

Koppeling en batterij sleutel alles garantie.

Super top geholpen, we werden zelfs gebracht en gehaald. Super service en aardige mensen.
Ik geef autohaag zeeuw Delfgauw een dikke 10.

Hans

10
Aftersales

Onderhoud

Goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan.

van 't Hoff

10
Aftersales

hulp bij plaatsen stoel

Zojuist ben ik binnengereden met notabene een Peugeot bus waarvoor ik bouten nodig had om de voorstoel vast te zetten. Ik werd direct geholpen in de werkplaats en de beste man deed dit geheel vrijwillig. Dat vind ik echt service.

van 't Hoff

10
Aftersales

hulp bij plaatsen stoel

Zojuist ben ik binnengereden met notabene een Peugeot bus waarvoor ik bouten nodig had om de voorstoel vast te zetten. Ik werd direct geholpen in de werkplaats en de beste man deed dit geheel vrijwillig. Dat vind ik echt service.

Jan

10
Aftersales

Wegenhulp

Vandaag super geholpen door Autohaag Zeeuw.
Vanmiddag wilde ik weg met mijn KIA, toen ik ontdekte dat ik een lekke band had.
Ben zelf fysiek niet in staat om de band te vervangen.
Hulpnummer gebeld en drie kwartier later stonden er twee monteurs van Autohaag Zeeuw bij mij voor de deur. Deze hebben het wiel gedemonteerd en eigen reservewiel gemonteerd.
Vervolgens de lekke band meegenomen naar de garage en gerepareerd. Men zei mij dat ik het wiel aan het einde van de middag op kon halen. Echter was dat niet nodig want het gerepareerde wiel werd weer netjes bij mij thuis gebracht en gemonteerd. Behalve het bellen heb ik werkelijk niets hoeven doen. Ik ben zeer tevreden over de service van KIA Autohaag Zeeuw en zeker ook over de twee uiterst vriendelijke monteurs. Niets was teveel.
Nogmaals, echt super geholpen door KIA en Autohaag Zeeuw.

Jaap

8
Aftersales

trekhaaj

In mei 2016 is er door Autohaag Zeeuw Naaldwijk een nieuwe trekhaak op onze nieuwe Dacia Duster gezet. Bij het aankoppelen van onze kleine caravan bleek dat de trekhaak nogal laag zat en bij het vergelijken met trekhaken onder andere Dusters werd duidelijk dat bij onze auto de trekhaak 5 cm. lager zat. Wij hebben hierover een aantal keer contact gehad met Autohaag Zeeuw Naaldwijk maar een oplossing was niet direct voorhanden. Vandaag konden wij de auto naar Naaldwijk brengen en er stond netjes een leenauto klaar. Vanavond hebben wij onze Duster weer thuisgekregen en het probleem is opgelost, wij kunnen zorgeloos met onze caravan weg zonder angst dat de trekhaak aan de grond komt
Bedankt vestiging Naaldwijk voor het oplossen van het hoogteverschil.

Vriendelijke groet, Jaap

G.J.Cramer

10
Aftersales

KIA RIO

Wij worden altijd keurig en snel geholpen.

R. Hoolhorst

10
Aftersales

Onderhoud

Auto weer piek fijn na jaarlijkse onderhoudsbeurt. Snelle, correcte en vriendelijke service. Tijdens wachten bakje koffie, krantje en auto netjes gewassen afgeleverd. Prima service!

Megane

10
Aftersales

kleine beurt

Afspraak gemaakt voor een kleine beurt. Wij waren nog niet bekend met deze garage in Delfgauw. Uitleg prettig en duidelijk.

Erica

10
Aftersales

Werkplaats

Ik heb mijn auto voor kleine beurt en apk gebracht.
En toen ik mijn auto kwam ophalen hadden ze hem zelfd gewassen en hestofzuigd.
Dit vond ik echt super service👍👍
En personeel aan de balie super aardig voorsl Rick is een topvent

Wil

10
Aftersales

Onderhoud

Ondanks een dag na de verhuizing naar Leiderdorp, een uitstekende service met halen en brengen.

R noordermeer

10
Aftersales

Update navigatie

Ben van de week bij u geweest voor een update van navigatie zou daar 80€ voor moeten betalen vind dat ten eerste absurd duur op elke smartphone is dit gratis en ten tweede vind ik dat bij aflevering de nieuwste update erop moet zitten en dat men aan had moeten geven dat de eerste 3 maanden gratis is
Dit is mijn eerste Renault maar door deze service van 80€ voor een update zal de volgende een ander merk worden ondanks dat de auto mij erg bevalt
Uiterst jammer maar men heeft zo zijn principe

Rutger

10
Aftersales

Garantieklus aan koppeling

Bij deze mijn complimenten aan de mannen van de werkplaats! Recentelijk heeft mijn Kia Rio zijn eerste onderhoudsbeurt gehad. Ik was al zeer tevreden over mijn Kia, maar nu nog meer. De auto stond te blinken toen ik hem ophaalde, erg leuk! De paar kleine opmerkingen die ik had zijn zeer serieus opgepakt en allemaal met grote zorg verholpen. Deze vielen allemaal binnen de garantie van Kia, dat geeft een fijn gevoel. Kortom, hij rijdt als een zonnetje! Dank voor alle goede zorg!!

Mevr. van der Effens

10
Aftersales

Mevr.

Wederom met veel zorg ontvangen door de jongens op Voorburg. Ook met mijn Picanto van 7 jaar oud voel ik mij de koningin te rijk!

Altijd vriendelijk en behulpzaam, ook de monteurs!

Jongens ga zo door van mij krijgen jullie de tien!

vermeer

10
Aftersales

hr.

prima service. heldere uitleg.
auto was keurig schoon gemaakt (binnen en buiten)

Ron Stol

10
Aftersales

top

We hadden op 4 mei ’15 een VW Tiguan gekocht op de dag dat we hem zouden ophalen ging de automatische versnellingsbak kapot. Deze werd kosteloos gerepareerd maar we hadden wel een vakantie ingepland, verkoper Aad Blok heeft voor ons een Renault Grand Prestige geregeld zodat wij 14 dagen wegkonden. Daarna was onze wagen klaar en konden we gaan genieten. Wat bleek na een maand dat de lak bij de voorzijde begon te bladderen, ook 8 sept’15 is dit kosteloos gerepareerd zelfs het stadslicht wat ook dtuk was had men gezien en gerepareerd. NIETS ANDERS DAN HULDE!

Autohaagzeeuw.nl maakt gebruik van cookies.

We maken een onderscheid tussen functionele cookies en cookies voor het beheer van webstatistieken, advertenties en social media. Autohaagzeeuw.nl maakt gebruik van functionele en analytische cookies om inzicht te krijgen in de werking en effectiviteit van haar websites. De daarmee verzamelde gegevens worden niet gebruikt om activiteiten van individuele gebruikers te volgen. De advertentie en social media cookies van derden verzamelen mogelijk gegevens ook buiten de websites van Autohaagzeeuw.nl. Door hiernaast op akkoord te klikken geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van Autohaagzeeuw.nl. Meer weten over deze cookies? Klik dan hiernaast op meer informatie.