Dacia vestiging Autohaag Zeeuw - Naaldwijk

Contactgegevens

Service Verkoop personenauto's

Openingstijden

Verkoop

Maandag t/m donderdag 8.00 uur – 17.45 uur
Vrijdag 8.00 uur – 21.00 uur
Zaterdag 9.30 uur – 17.00 uur

Receptie / Werkplaats

Maandag t/m vrijdag 8.00 uur – 17.30 uur

Magazijn

Maandag t/m donderdag 8.00 uur – 17.00 uur
Vrijdag 8.00 uur – 15.00 uur

Maak kennis metOnze medewerkers

Contact Stel uw vraag

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.
  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Autohaag Zeeuw Dacia Uw Dacia dealer in Naaldwijk

Autohaag Zeeuw is uw officiële Renault Pro+ en Dacia dealer in Naaldwijk en omstreken. Bij Autohaag Zeeuw Renault en Dacia kunt u terecht voor nieuwe Renault en nieuwe Dacia modellen, evenals Renault occasions, Dacia occasionsRenault onderhoud, Dacia onderhoud, Renault lease, Dacia lease, Renault reparatie en Dacia reparatie. U bent van harte welkom bij uw erkende Dacia en Renault Dealer Autohaag Zeeuw in Naaldwijk. Bezoek Autohaag Zeeuw Naaldwijk aan de Klompenmakerstraat 30 in Naaldwijk.

Verkoop

10

Totaal

9.7

Werkplaats

9.3


  • Johan

    10
    Aftersales Alle reviews bekijken

    Onderhoud

    Had een probleem met de remmen van mijn auto.
    Kwam bij ahz naaldwijk goed geholpen.
    Ondanks ik woonachtig ben in Luxemburg.
    Hebben ze mijn remmen toch met spoed vervangen.
    Goede service aardig personeel bedankt.
    Kan ik weer met een veiling gevoel terug

  • Van der Bovenkamp

    10
    Aftersales Alle reviews bekijken

    Koppeling en batterij sleutel alles garantie.

    Super top geholpen, we werden zelfs gebracht en gehaald. Super service en aardige mensen.
    Ik geef autohaag zeeuw Delfgauw een dikke 10.

  • Jaap

    8
    Aftersales Alle reviews bekijken

    trekhaaj

    In mei 2016 is er door Autohaag Zeeuw Naaldwijk een nieuwe trekhaak op onze nieuwe Dacia Duster gezet. Bij het aankoppelen van onze kleine caravan bleek dat de trekhaak nogal laag zat en bij het vergelijken met trekhaken onder andere Dusters werd duidelijk dat bij onze auto de trekhaak 5 cm. lager zat. Wij hebben hierover een aantal keer contact gehad met Autohaag Zeeuw Naaldwijk maar een oplossing was niet direct voorhanden. Vandaag konden wij de auto naar Naaldwijk brengen en er stond netjes een leenauto klaar. Vanavond hebben wij onze Duster weer thuisgekregen en het probleem is opgelost, wij kunnen zorgeloos met onze caravan weg zonder angst dat de trekhaak aan de grond komt
    Bedankt vestiging Naaldwijk voor het oplossen van het hoogteverschil.

    Vriendelijke groet, Jaap

  • Jaap

    10
    Sales Alle reviews bekijken

    Trekhaak Dacia Duster

    Ik heb op 05-03-2016 een Dacia Duster met trekhaak besteld. De aflevering was besproken op 22-04-2015. Dag voor aflevering heb ik zelf moeten informeren wat het kenteken zou worden, en het bleek dat dit al bekend was maar niet doorgegeven aan mij. Bij aflevering was de trekhaak nog niet binnen. Dit was jammer. De plaatsing daarvan werd uiteindelijk vastgesteld op 23 mei. Na plaatsing bleek dat de balhoogte van de trekhaak lager zat dan bij andere nieuwe Dusters. Daarvoor zijn we later nog 2x teruggeweest maar de werkplaatschef kon geen afwijking zien. Wij hebben om onze (lichte) caravan te kunnen vervoeren de vering van de Duster moeten verhogen omdat de trekhaak te laag zat. Bij het plaatsen van de vering bleek dat de montage van de trekhaak scheef was gedaan. Weer contact gehad met de werkplaatschef en onze Duster bij autohaagzeeuw op 26 juli naast een andere gezet waar de trekhaak wel goed zat. Er zou nu een oploosing gezocht worden. Vandaag weer 3 x gebeld met Autohaagzeeuw en eindelijk vanmiddag weer contact gekregen met de werkplaatschef Ben. Die gaf aan dat Renault Nederland moet reageren. Ik vind dit geen goede zaak. Eerst is de trekhaak er niet bij aflevering en moet ik daarvoor terugkomen. Vervolgens wordt er na 2x kijken gezegd dat er niets fout zit. En nu blijkt dat het echt wel scheef gemonteerd zit waar ook foto’s van zijn gemaakt, en moeten wij alweer wachten op Renault Nederland. Dit is een fout bij de dealer geweest en deze moet dit ook oplossen en mij niet alweer laten wachten. Ik ben dan ook absoluut niet te spreken over de afwikkeling van de bij monteren gemaakte fout waardoor wij kosten hebben moeten maken om met onze caravan op vakantie te kunnen!

  • Daan Verschoor

    10
    Sales Alle reviews bekijken

    Aankoop auto bij vestiging Den Haag Loosduinseweg

    We zijn prima geholpen door de Hr H Vellema bij het inruilen en kopen van onze nieuwe Dacia Sandero automaat. Met goede uitleg en afhandeling van de papieren en is niet opdringerig.
    Hij heeft ook netjes steeds onze auto die ellendige parkeer garage ingereden bij jullie helemaal toppie