Blijf op de hoogte Het laatste nieuws

Zeeuw & Zeeuw en Autohaag Zeeuw slaan de handen ineen

Lees verder

BitterBallenBorrel Leiden – Autohaag Zeeuw Leiderdorp

BitterBallenBorrel is een informele inspirerende zakelijke netwerkbijeenkomst, zonder lidmaatschap/verplichtingen

Bedrijven, organisaties en ondernemers zijn van harte welkom om onder het motto “Netwerken met Ballen”, bij Autohaag Zeeuw Leiderdorp het nuttige met het aangename te verenigen op een laagdrempelige manier.

Lees verder

Autohaag Zeeuw krijgt verlenging Erkend Duurzaam

Per 19 oktober 2017 heeft Autohaag Zeeuw een verlenging van 2 jaar gekregen voor Erkend Duurzaam. Autohaag Zeeuw is sinds 2012 een officieel Erkend Duurzaam autobedrijf. Het certificaat Erkend Duurzaam wordt uitgereikt door IvDM en is het bewijs dat 19 vestigingen van Autohaag Zeeuw & Van Bunningen in alle facetten van de bedrijfsvoering duurzame verbeteringen heeft doorgevoerd. De heren Rebien Ramlal & Robin van der Loo (afdeling HR) werkzaam bij Autohaag Zeeuw zijn verantwoordelijk voor dit project.

Lees verder

Business Beurs Haaglanden op 5 oktober

Op donderdag 5 oktober staan we op de zevende editie van de Business Beurs Haaglanden in de Grote Kerk, in Den Haag van 13:00 – 20:00 uur. Business Beurs Haaglanden is voor ondernemers uit de regio Haaglanden dé plek om gezien te worden. Het is geen statische beurs met hokjes maar met open business points die ruimte creëren voor een interactieve ontmoeting met de exposanten uit diverse branches en wij zijn uiteraard van de partij! Veder biedt de business beurs de perfecte combinatie van amusement, lifestyle en culinaire verrassingen.

Lees verder

Autohaag Zeeuw / Van Bunningen staat op de 8ste plek  van de dealer Top 100 in Nederland!

Autohaag Zeeuw / Van Bunningen staat op de 8ste plek  van de dealer Top 100 in Nederland!

Lees verder

Baanbrekende Ford EcoBlue-dieselmotor en nieuwe automatische transmissie in Transit stelen show in Hannover

Lees verder

Hybride Kia Niro: hét alternatief voor diesel?

De Kia Niro is bijzonder interessant voor bedrijven en zakelijke rijders. Door zijn lage brandstofverbruik en de gunstige prijs is deze benzinehybride een uitstekend alternatief voor diesel. Berijders van de Kia Niro profiteren daarbij van 21% bijtelling. Leasen is al mogelijk vanaf € 399,- per maand (Kia Autolease). De Kia Niro is nu te bezichtigen in alle showrooms van Kia Autohaag Zeeuw.

Lees verder

Nederlands debuut Renault Talisman Estate op Fleetmanagement event 24 mei

De Talisman Estate combineert stijlvolle luxe met functionele ruimte. Het nieuwe model, ontworpen door Laurens van den Acker, is Renaults visitekaartje in het segment van grote stationwagons. De levering van de Talisman Estate start in juni. De prijzen beginnen bij 31.790 euro.

Lees verder

Business Challenge Rotterdam

Op 16 juni aanstaande is het weer zover: de Business Challenge Rotterdam wordt gehouden op de grasmat van de Kuip. De Business Challenge Rotterdam is de uitgelezen mogelijkheid om in contact te komen met bedrijven uit de omgeving Rotterdam. Op de grasmat van de Kuip staan dit jaar meer dan 100 stands. Waardoor het is uitgegroeid tot het grootste netwerkevent van de regio Rijnmond.

Lees verder

Fleetmanagement event bouwstenen voor mobiliteitsbeleid

Het Fleetmanagement event 2016 komt er weer aan. Het Fleetmanagement event is dé netwerkdag voor verantwoordelijken van een wagenpark en/of mobiliteit binnen organisaties en aanbieders en leveranciers in de automotive sector. Het event staat elk jaar in het teken van de laatste ontwikkelingen in mobiliteitsbeleid. Dit jaar is het thema ‘Bouwstenen voor mobiliteitsbeleid’.

Lees verder